Grattis till vinnarna!!

Binta med Rebound Dancecrew

Att min äldsta dotter Binta (22) dansar har nog ingen som följer min blogg lyckats missa! Den senaste tiden har inte tjejerna i Blackout tävlat så mycket, utan Binta och Vendela har i stället försökt satsa mer på att utveckla dans, samt att lära upp och lyfta fram sina elever.

Som jag nämnt tidigare så har Binta och Vendela varsin specialgrupp som de tränar. Binta har Rebound och Vendela har Revolution. Sedan har de en gemensam grupp för yngre barn också, som heter Reswag, där även min son Mabou ingår.Tillsammans bildar de alla grupperna: Blackout Family.

Mabou och tjejerna i Reswag DanceCrew

Det innebär att Blackout (läs mer om dem HÄR) tränar elever, showar och uppträder fortfarande, men de kör inte särskilt många tävlingar. Däremot gör deras elever det!

Ikväll var de på en talangtävling och jag är stolt över att presentera att Rebound och Revolution (som körde en gemensam show ikväll) vann!! De vann förstapris och förstås prispengarna!

GRATTIS till Rebound och Revolution för 1:a priset! Grattis också till tränarna Binta och Vendela!

Vinnarna!!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Grattis till vinnarna!!

  1. Grattis till dem!

    Och din nya bloggdesign är så bra! Jag skrev en hyllningskommentar tilll din nya blogg, men den försvann och jag orkar inte skriva en ny men -den är så fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.