Julkalender Lucka 4

Har du en uttalad Feminist i familjen som det är ruggigt svårt att hitta julklappar till? I så fall kanske du ska titta in i F! ´s nya webb-butik. Den finner du HÄR!

Ibland förvånar det mig lite att jag fortfarande hör människor som på allvar tror att Feminism har att göra med att kvinnor ska vara ”bättre” än män eller att man vill höja kvinnor över männen. Inget kan knappast vara mer felaktigt. Feminism handlar ju helt enkelt om JÄMLIKHET mellan könen, vilket vi ännu inte uppnått. Nej, jag röstar inte på F!, men jag tycker det är bra att de finns som en jämvikt till vårt samhälle som fortfarande är mansdominerat.

Däremot finns det mindre delar av jämlikheten där jag tycker det ”tippat över” åt andra håller, men även i det fallet tycker jag det ska jämnas ut och bli helt enkelt mer jämlikt!

Kvinnofronten länkar till andra Feministiska organisationer som kanske kan vara intressanta?!

Tycker du att kvinnor och män har samma värde i vårt samhälle idag? Inom arbetsmarknaden, lönesättningen, i hemmet, på arbetsplatsen, i alla sammanhang du kan komma på.

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Julkalender Lucka 4

    • Jag såg just denna på FB och kommenterade den där. Det är riktigt hemskt och gripande att se det här och jag hoppas verkligen att pojken har det bättre idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.