Snyggaste stjärngosse jag sett

 

Som jag skrivit om så har jag legat sjuk och kan troligen smitta fortfarande. Jag var därför tvungen att hoppa över lucian. Men Mabou och jag gjorde en deal. Han skulle lussa för oss hemma på kvällen så vi kunde ha vår egen lucia. För första gången hade jag en liten stjärngosse hemma. (Han har tidigare bara varit pepparkaksgubbe och tomte).

Lussekatter och pepparkakor, förstås!

Och varm choklad med vispgrädde!

Kan en lucia bli bättre?

Om ni tror min lilla stjärngosse fått magknip som han hukar, så tror ni fel. Det här är vid ”Tipp-tapp-tipp-tapp-tippe-tippe-tipp-tapp-tipp-tipp-tapp” och då är det klart man måste smyga…

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Snyggaste stjärngosse jag sett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.