Snyggaste stjärngosse jag sett

 

Som jag skrivit om så har jag legat sjuk och kan troligen smitta fortfarande. Jag var därför tvungen att hoppa över lucian. Men Mabou och jag gjorde en deal. Han skulle lussa för oss hemma på kvällen så vi kunde ha vår egen lucia. För första gången hade jag en liten stjärngosse hemma. (Han har tidigare bara varit pepparkaksgubbe och tomte).

Lussekatter och pepparkakor, förstås!

Och varm choklad med vispgrädde!

Kan en lucia bli bättre?

Om ni tror min lilla stjärngosse fått magknip som han hukar, så tror ni fel. Det här är vid ”Tipp-tapp-tipp-tapp-tippe-tippe-tipp-tapp-tipp-tipp-tapp” och då är det klart man måste smyga…

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Snyggaste stjärngosse jag sett

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.