Svenska Hjältar 2011

Om du missade Svenska Hjältar igår, så har du chansen igen. Verkligen hoppingivande, inspirerande, tårdrypande och helt fantastisk gala att se:

Avslutningen med Dallas Diabaté, ursprungligen från Senegal, var en klockren avslutning!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Svenska Hjältar 2011

  • Ja, nu gillar ju jag Mark, så att han var programledare gjorde inte saken sämre, men fokus var inte så mycket på programledarna (Mark och Tilde de Paula), utan på de Svenska Hjältar som åstadkommit så mycket, med så små medel. Jag tycker det är helt fantastiskt att man i allt mediabrus med våldtäkter, mord, misshandel, missbruk, krig och bilolyckor äntligen lyfter fram något positivt och framför allt att man inte har en gala FÖR kändisar, utan FÖR dessa fantastiska vardagshjältar, även om det medverkade en hel del kändisar. Men den här galan var inte för dem, utan för vanligt folk som faktiskt gör skillnad i vårt samhälle. Att det var TV4 och Aftonbladet som arrangerade det hela, gjorde bara saken bättre, då de annars är lite ”världsmästare” på att plocka fram negativa och tragiska nyheter! Tänk var människor kan inspireras av varandra, till att uträtta stordåd! Det tycker jag är stort!!

 1. Pip!
  Hade en vän med som en av hjältarna – känns rätt ok… att gå runt och veta att man har en vän, som räknas in bland dessa hjältar. Hon är en hjälte på många sätt, även utanför jobbet. Men, att inte vilja ge upp utan slita och jobba tvärt emot vad läkare mm säger. Trots deras godkännande, och lyckas… Magkänsla???
  Må så grankott….
  Bim

  • Vilken av hjältarna var det? Vad roligt att känna en så hedervärd person i alla fall! Må så gott själv! Kram!

 2. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2011 | Tonårsmorsa – Fatou

 3. Pingback: Ungdomsvåld, samhällsproblem och Labyrint | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Jag uppmärksammade även Svenska Hjältar! […]

 2. […] krafter jag ser idag är ungdomar och vuxna som jobbar just med denna problematik i dessa områden. Dallas i Malmö är bara ett av många […]