Julkalender Lucka 19

Idag är det den 19:e December. Det innebär att det är fem dagar kvar till julafton. I dagens lucka har vi Glimra Förlag och Friends i fokus. För att förena nytta med nöje, så kan du vara med om utlottningen av en valfri presentbok. Du hittar de olika presentböckerna på Glimra Förlags Hemsida. Om 1000 personer gillar Glimra innan julafton, så skänker Glimra 10 000 kronor till Friends, som driver viktiga och gedigna kamper mot mobbning.

Det enda som krävs för att kunna delta i tävlingen är att du gillar Glimra Förlag på Facebook och kommenterar det här inlägget med en korrekt epostadress (den syns inte utåt, utan det är bara jag som ser den)! Jag kommer sedan att lotta ut en vinnare och vinnaren får sedan möjlighet att välja en bok från Glimra Förlag som skickas till dig! Titta gärna i deras sortiment, för de har verkligen perfekta julklappar för mamma, pappa, vänner, matglada personer, eller för de som vill dokumentera sina högtider och många fler sorters böcker. Du gillar Glimra Förlag på Facebook HÄR!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Julkalender Lucka 19

  1. Pingback: Grattis Vinnaren!! | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Måndag hade jag en tävling där man kan vinna en presentbok från Glimra Förlag, som även stödjer […]