Binta lilla stjärna där…

Stjärnor och stakar har satts upp i många fönster så här inför julen. Det får mig att minnas när min äldsta dotter Binta (22) var liten.

Hon var tidig med nästan allt och sjöng gärna för högan sky som barn. (Idag sjunger hon hellre än bra… 😉 ) Excentrisk har hon nog alltid varit och i många år trodde hon att texten ”blinka lilla stjärna där” var ”Binta lilla stjärna där” Vi skrattade mycket åt det. Min ena bror kallas för Ante och i texten med ”Binta lilla stjärna där” ska texten på ett ställe vara: ”Likt en diamant i skyn”, men jag vet inte om Binta tyckte det var för ego att bara ha sitt eget namn med, för hon la in brorsans namn också, så det blev: ”likt en dia Ante i skyn”. Det roliga var att det tog rätt många år innan hon insåg att hon sjöng helt fel, trots att vi ibland påpekade det.

Idag när Binta faktiskt är en firad dansstjärna blir jag full i skratt när jag tänker på de här episoderna. En gång när Binta var kanske i 7-års åldern hade jag en granne som sa: ”Om Binta inte blir en artist eller offentlig person, kommer jag bli mycket förvånad, för hon är liksom alltid i blickfånget.”

Det ligger något i det, för Binta har på något sätt alltid stått i rampljuset, oavsett om hon velat det eller inte.

Binta lilla stjärna där.

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Binta lilla stjärna där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.