Grattis till Vinnarna

Nu ligger jag verkligen efter här. Jag har hunnit med att ha två tävlingar, där ingen vinnare har meddelats. Jag har i alla fall gjort en liten snabb lottdragning här på morgonen med de tävlande i de två tävlingarna.

Först var det tävlingen på min födelsedag och den var det Tofflan som vann. Lite roligt eftersom jag vet att hon älskar böcker! Nu vet jag att hon redan fått en del böcker i julklapp, men jag hoppas hon så småningom ska ha tid att läsa den här också!

Sedan var det tävlingen om ett Nivea-kit, som ingen mindre än Lilo vann!

GRATTIS till er båda!

Lite extra roligt tycker jag det är att det råkade vara två av de som är bäst på att kommentera min blogg som vann! Ett extra plus för det, även om det inte var det som just dessa tävlingar handlade om!

Till er som inte vann denna gång: Tack för att ni ändå deltog och kom ihåg att det alltid dyker upp nya tävlingar med jämna mellanrum.

Än en gång: Ett stort GRATTIS till vinnarna!!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Grattis till Vinnarna

  1. Superkul, jag gillar också att läsa såklart, tur att jag vunnit en bok i en tävling jag inte ens minns att jag varit med i….
    Härligt att få ge sig själv smörj framöver

    Tack, tack! 🙂

  2. Pingback: Sida kunde inte hittas « Tofflan – en tragisk komedi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] 2011-12-29 29 december 2011Julen 26 december 2011Jul utan Jesus är fattigt 25 december 2011Grattis till Vinnarna 25 december 2011I can see U! I know where to find U2! Powered byIP2Location.com […]