Bowling

Härom dagen var jag, mamma och Mabou och Bowlade.

Mabou var i gasen…

Det var mamma också…

De båda fick kämpa hårt…

…och länge

…för mig kunde de inte slå, jag kom i alla fall på en värdig andraplats, okej då, jag kom sist. Bowling är tydligen inte min grej, riktigt. Men i slutet kom jag igång så pass att de andra tävlande kan vara tacksamma att vi inte körde en halvtimme till, för då hade jag slagit dem i alla fall! 😉

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Bowling

    • Ja du, frågan är om det ens hjälper? Tror jag bowlat en 4-5 ggr, men har aldrig varit i närheten av vinst. Jag tror vi kan vara överens om att bowling INTE är min grej. Men roligt är det i alla fall. Man kan ju inte vinna jämnt! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.