Till er…

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar jag alla mina läsare!

Jag kommer att uppdatera med en nyårskrönika de närmsta dagarna (förhoppningsvis redan i morgon) och för övrigt hoppas jag att 2012 blir ett ruggigt mycket bättre år än 2011 har varit!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

14 svar på ”Till er…

  1. Och vet du, jag har läst 13 sidor i Annika Östbergs bok och jag älskar den! Hennes ord är magiska, till och med bokens formgivning är magisk! Du måste köpa den!!! (Annars får du låna mitt ex sen!)

    Kram igen! 😛

    • Önskar dig också ett fint år, Svava och jag skulle verkligen vilja ses igen! Det var ju evigheter sedan sist! Kram! ♥

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.