Nyårsafton 2012

Jag firade nyår hemma hos min bror. Vi var ett litet gäng som firade tillsammans och jag kan sammanfattat den med mycket och god mat, gott sällskap och med goda förhoppningar om ett gott nytt år.

Förrätten stod en Arabisk vän för. Det var så grymt gott!! Det var olika sorters piroger och så en rätt jag glömt namnet på, den i mitten som är en slags friterade risbollar med köttfärs i. Det var helt obeskrivligt gott och något jag aldrig ätit förut!

Varmrätten fixade mamma. Det var hasselbackspotatis och lammstekar med sås. Också helt otroligt gott!! Till efterrätt hade mamma gjort en dajm-glasstårta och vår arabiska vän baklava (som jag älskar) och en massa andra goda sötsaker!

Däremellan hann vi leka charader. Det var riktigt roligt och vi lekte det en bra stund. Det var en bra lek att smälta maten med.

Om någon kan gissa vad jag föreställde här, så är ni duktiga på att gissa! 🙂

Sedan hann vi spela en del kort också.

Så småningom började det närma sig tolvslaget! Några i sällskapet skålade i champagne och andra av oss nöjde oss med cider och trocadero.

Sedan gick vi ut, tittade på nyårsraketer, ljuslyktor som skickades upp i luften och skålade in det nya året!

Jag håller tummarna för att 2012 blir ett bra år!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Nyårsafton 2012

    • Bra gissning, men det skulle vara Superman! 😀 Efter jag gjorde det där så skrev jag ett stort S på magen/bröstet. Då gissade min bror på… strippa! hahaha…

  1. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2011 | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Nyårsaftonen firades med Arabiska inslag och nu hoppas jag bara att det kommande året ska bli ett riktigt bra år för oss alla! Eller i alla fall lite bättre än det förra! […]