Dancehall str8 from Jamaica

Bilden: från vänster uppifrån: Vendela, Macka Diamond, Binta, Binta igen, sedan Binta, Black Queen och Vendela. Nerifrån till vänster: Isatou och Binta, Binta och Vendela och Binta igen.

Som jag redan nämnt så är min äldsta och yngsta dotter på Jamaica just nu, tillsammans med Vendela. Det kommer uppdateringar i en strid ström på facebook, deras bloggar och på twitter och jag suger i mig varje uppdatering som en svältfödd.

Det senaste är en video som producerats av Danceja (Dancejamaica) och den kan du se HÄR! Den verkar vara en liten aptitretare på något mer som ska komma…

Under Blackout´s förra resa så blev de uppmärksammade i Jamaicansk TV vid flera tillfällen. Det här var ett av dem.

Förutom att Blackout redan medverkat i många musikvideo på Jamaica, så har de redan fått stor uppmärksamhet i Dancehallens mecka: Jamaica. Under deras förra resa deltog de i flera Jamaicanska TV-program och de har även deltagit i tv-reklam. DanceJa har skrivit om dem på sina sajter vid flera olika tillfällen och under deras förra resa vann de en dancehalltävling och kom tvåa på en annan. Den här gången fick de möjlighet att dansa med en artist: Black Queen under den stora festivalen Sting Festival på Jamaica, under förra veckan.

Fann detta klipp på Youtube och det håller inte särskilt hög kvalité, men man kan se en del i alla fall. Binta har skrivit mer om showen HÄR! En intervju med artisten Black Queen vid samma tillfälle kan ni se HÄR!

Ja, tjejerna ligger verkligen inte på latsidan, för att de befinner sig i solen och värmen för tillfället. Jag hoppas på nya, heta uppdateringar från Jamaica. Isa´s första kväll i Jamaica verkar inte ha varit så tokig! 🙂

Danceja.com

Danceja på Facebook

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.