Dansa med Blackout

Binta och Elephantman

En instruktionsvideo för er som vill lära er dansa Dancehall, har kommit upp i dagarna, direkt från Jamaica. Lär dig dansa med Blackout HÄR!

Vendela och Binta från Blackout

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Dansa med Blackout

  1. jag är tveksam till att denna video verkligen får mig att kunna dansa så bra, det krävs nog en hel del annat är jag rädd 🙂
    Men som vanligt en liten, liten tår när jag ser dem dansa

    • Jag trodde bilden var intro till videon men nu ser jag att Binta är blond på den och Vendela också 🙂 Så svårt ser det inte ut men jag gissar att ”gamla” tanter inte riktigt har hela gunget kvar på samma vis i kroppen längre även om det gungar per automatik 🙂 Med tanter menar jag såklart mig själv fast jag har ff gunget kvar till riktig bump, det du!

  2. dancehall är så svårt Asså jag älskar kolla på videos men vet inte om jag kan lära mig från videon :/ Ehhh jag ger upp 🙁

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.