Dennis i The Voice

Nu har jag sett mitt första avsnitt av The Voice. Jag ser så sällan dessa talang-program, då jag kan tycka att de blir lite samma sak. Men jag gillar upplägget i The Voice. Det ger artisterna en ärlig chans + att det inte blir sådan fokusering på utseendet, i och med att domarna/de som väljer inte ser artisterna. Det är ju trots allt sången som ska bedömas.

Uppträdandet med Dennis Camitz tyckte jag om. Han hamnade i Carola´s lag. Vad tycker du om programmet?

Dennis%20Camitz%20-%20Grenade

Mer om Dennis Camitz:

 

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.