Med flipflop och shorts i Januari (Bilder)

Melina, Isatou och Binta

Så här såg det ut härom dagen. Min yngsta dotter (Isatou) och äldsta dotter (Binta) och Melina (Rebound) i solen, på en strand i Jamaica.

Så här kom Titti, Isatou och Melina tillbaka till Arlanda i dag, när vi hämtade dem. I shorts och flipflop kom Isatou. Inte blev det bättre av att hennes bagage är kvar i London eller Miami… Jag vet inte vad de tänkte, förutom att de inte var jätteglada över att vara tillbaka i kalla Sverige…

Titti (vars namn de tydligen haft rätt kul åt i Jamaica 😉 ), Isatou och Melina

Nåja, lite fnitter och gapskratt gömde sig bakom de sura minerna också… 

När vi gick ut från ankomsthallen, på väg till bilen, gick Isa och jag tillsammans. När vi kom utanför svängdörrarna så skrek Isa rakt ut och fortsatte gå i svängdörren in igen. Hon tyckte tydligen att det var svinkallt! Ja, jag vet inte vad hon väntat sig när hon kommer hem i mitten på Januari? 😉

Nu kan jag slappna av lite, när min tjej-bäbis är hemma igen. Jag ska erkänna att jag varit väldigt orolig, men samtidigt är jag jätteglad över att hon gjorde den här resan!!

Nu har hon haft en välbehövlig semester och fått prova sina egna vingar lite grann, utan mamma. Nu väntar några månader av ett kämpande i skolan innan hon tar studenten i vår.

Riktigt avslappnad blir jag nog inte förrän Binta är hemma också, även om jag inte är lika orolig för henne. Hon har blivit resvan, känner till Jamaica väl vid det här laget och har en jäkla massa skinn på näsan! Men en mamma är förstås alltid en mamma, hur gamla barnen än blir, det har jag börjat förstå vid det här laget! 🙂

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Med flipflop och shorts i Januari (Bilder)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.