En galen värld

Ibland funderar jag på om världen är helt galen?! Media startar drev mot enskilda politiker, fäder mördar sina vuxna döttrar för att vill välja sin egen partner, mödrar skaffar barn i stället för en docka, en kryssningskapten uppvaktar damer i stället för att styra fartyget som han ska, en professor hävdar att fäder skadar sina barn bara i egenskap av att vara just fäder…

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”En galen värld

 1. ….då känns det faktiskt bra att din blogg finns som erbjuder lite ”motvikt” med mer vettiga, nyanserade och kloka tankar kring sånt som händer, både i världen i stort, i det svenska samhället och i familjefrågor.

  Du lyssnar på oliktänkande, svarar på kommentarer som ifrågasätter och bjuder in till debatt.

  (jag är inte ironisk, jag tycker faktiskt att din blogg fyller en viktig funktion -för mig (och säkert för många andra)

  Ett önskemål från mig vore att du någon gång bloggar om hur man ska hantera att sina (barn, släktingar tex.) väldigt unga tonårstjejer som ser äldre ut än de är betraktas på vissa sätt av omgivningen.
  Impulsen är att försöka förmå tjejen att bära bylsiga träningsoveraller, och själv skälla ut sluskar, men jag inser att det inte är a winning way to deal with it 🙂

  Många småtjejer är uppväxta med Tyra Banks som sin förebild och hennes ”kloka” ord om hur man ska gå och föra sig som sin ledstjärna i livet…

  Jag vet att du har bloggat om det tidigare, men iaf…

  • Fina, gulliga du! Alltid med kommentarer som ifrågasätter, muntrar upp, ber om mer, undrar och funderar. Får mig att fundera, tänka, ifrågasätta! Jag älskar verkligen dina kommentarer!

   Jag ska fundera lite på din förfrågan och se om jag kan komma med något intressant! Jag uppskattar ALLTID när du eller andra skriver förslag på framtida blogginlägg. Det är alltid roligt att ”fundera vidare” i ett ämne som jag kanske inte funderat på alls, eller bara berört helt ytligt, eller helt enkelt får ett helt annat perspektiv på! Tack, mariebrima för att DU finns!! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.