Vardagens guldkanter

Jag tycker själv att jag har blivit så väldigt bra på att uppskatta de där små, små guldkanterna i vardagen. De där små tingen, som jag knappt la märke till tidigare.

Guldkanterna som i en renbäddad säng, en lång dusch för mig själv, en god bit mat på fredag kväll. Att uppskatta en bra bok, en lunch med en kär vän, några fina ord på twitter eller en vänligt sms…

Ja, när man väl börjar tänka på det och reflektera, då kan jag se så tydligt hur mycket det finns att uppskatta och att vara tacksam för.

Vad får dig att glädjas i din vardag?

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 reaktion på “Vardagens guldkanter

  1. Att se Ellet och lilltjejen spela TV-spel och skratta ihop. Det är lycka för mig.

    Att sitta vid middagsbordet och diskutera saker och ting med tjejerna. Underbart!

    Ja, det där med lunch med en kär vän, det är ju inte tokigt det heller… (;-)

    • Ja, skratta ihop är viktigt! Det är verkligen guldkant och man kan leva så länge på att ha fått ett riktigt gott skratt tillsammans! Ja, lunch ja, det känns som det börjar bli dags för oss att planera en sån också?! 😉

  2. Jag kan känna att jag bara är nöjd över att jag har varm bostad, mat i magen och inte behöver vara rädd…att jag är trygg där jag bor och inget har att frukta. Allt det kan vara borta i ett trollslag. Som kvinna kan man vara ganska sårbar.

    • Ja, men när man tänker efter är det rätt mycket man kan känna tacksamhet och glädje för. Kanske har vi fler guldkanter i vardagen, än vi kommer ihåg?! 🙂

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.