Bara en dröm…

Jag har inget Finländskt påbrå alls, vad jag känner till, men idag slumrade jag till en liten stund och jag drömde om att jag var Finsk och hade flyttat till Sverige och att jag hade glömt mitt Finska språk. Jag blev utstött från mina Finländska vänner och släktingar (som för mig var helt okända människor i drömmen).

När jag sömndrucken vaknade till, slog jag på TV´n och det var tecknat barnprogram på Finska. *Hjälp*, tänkte jag. Jag har verkligen glömt mitt språk! Jag fattade nämligen ingenting! Jag bytte kanal och på den kanalen var Finska Yle. Näe! Jag fattade ingenting av det heller!

Nu började jag dock vakna till och funderade på varför jag kände mig så förtvivlad? Jag har ju inget Finländskt påbrå, har aldrig kunnat Finska och inte heller varit så intresserad av att lära mig det språket!

Ibland är det skönt att vakna och inse att allt bara är en dröm…! 😉

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Bara en dröm…

  1. Haha, vilken dröm! Ja de där sekunderna innan man inser att man drömt är verkligen förvirrande! Tänk om du vaknat upp och verkligen pratade finska…o glömt svenskan, då hade vi inte fattat ett jutta av vad du skrev här 😉

    kram

    • Hahaha… det har du rätt i! Det hade blivit riktigt konstigt om jag glömt svenskan och började prata och skriva Finska helt plötsligt! 😀

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.