Gubbarna i garaget

Jag vet inte om det är en kvinnlig v/s manlig fråga, men jag gissar att det är det till stor del i alla fall. Min pappa ska åka och träffa vänner och sina f.d. kollegor i dag:

Pappa: Ja, vi ska träffas i garaget.

Jag: Va? I garaget?

Pappa: Ja, men alltså, det är ju ett stort garage.

Jag: Underligt! Nog måste det finnas intressantare saker att göra på en lördag, än att ett gäng gubbar sätter sig i ett stort garage.

Pappa: Men det är ju grått och vitt och fint målat…

Jag: Eeeeh, va? Ett stort garage som är fint målat i grått och vitt? Jag fattar ändå inte poängen.

Pappa: Nej, ni fattar inte sånt här, men vi sitter ju inte bara i garaget. Det kommer ju vara Amerikanska bilar där också som är jättefina att titta på.

Jag: Okej. Så här då pappa: Ni ska träffas ett gäng gubbar på en Lördag, i ett stort, finmålat garage och titta på bilar…?

Pappa: Ja, men vi ska ju inte bara sitta och titta på bilar…

Jag: Nehe…?

Pappa: Nej, vi ska ju fika också. Det finns ju ett fint trinettkök där också. (Den här meningen säger han lite förnärmad och som om det var svaret på hela mitt mysterium. Själv vet jag inte vad ett trinettkök är, men även om det är ett lyxkök i renaste guld så kan jag ändå inte se tjusningen med att tillbringa en lördag i ett garage!)

Jag: Men det finns ju en MASSA fina cafeér ni kan åka till och fika, så slipper ni ju sitta i ett garage, liksom, gamla gubbarna…

Pappa: Men du fattar ju inte!! Jag kan inte tänka mig att spendera min Lördag på något bättre sätt, på någon bättre plats!!

Jag: Sen säger ni män att vi kvinnor har en massa konstiga ideér för oss…?!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Gubbarna i garaget

  1. Jag har tillbringat lördagar i sunkigare garage och sett grabbar skruva i bilar, motorcyklar och skotrar. Jag hade nog också uppskattat ett fint garage med fina amerikanska bilar…i rätt läge med rätt människor. Det beror på sällskapet för min del…annars hade jag nog inte tillbringat en sekund i de sunkiga garagen 🙂

    • Ja, när du säger det så har jag nog också spenderat en och annan lördag i garage, när det begav sig. Till mitt försvar så vill jag dock säga att jag då var i min unga tonår, INTE 60 + som min far! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.