A lovely Friday

Vinterdag i Uppsala. Snö, kyla.

Efter jobbet mötte jag upp med Mabou. Vi tog oss en rejäl shoppingrunda. Det skulle handlas alla hjärtansdagpresent, allahjärtansdagkort, det är mycket med det där… Sedan skulle vi köpa en födelsedagspresent, men av det blev det inget, för vi hittade roliga saker till oss själva i stället. 😀

Mabou fick ett par rödrutiga byxor (jo, det är sant! Jag tycker det ser ut som clownbyxor, men han ville absolut ha just dem, så det fick bli så). Själv hittade jag också en och annan grej på rea och det var verkligen oväntat, då jag i princip aldrig hittar något på rean som är både rätt stil, rätt storlek, rätt färg, rätt pris och rätt på alla sätt! Men idag var det en särskild dag, för idag hittade jag alltså både det ena och det andra! 🙂

Sedan hängde jag med Mabou som fick välja mat och det blev kebabtallrik. Själv satt jag bara och tittade på, då jag och min pappa skulle mötas upp senare och äta tillsammans.

När Mabou klev på bussen för att åka på skoldisco, kom min pappa precis och vi vinkade av Mabou, innan vi begav oss till O´learys för att käka. SPORTbar är kanske inte riktigt min grej, sådär, men maten var kanon. Både dipparna till förrätt och köttet till varmrätt smakade verkligen underbart gott! Min pappa är dessutom världens bästa matsällskap och kavaljer!

Så småningom var det dags att bege sig hemåt, för att möta upp Mabbe efter hans discokväll som tydligen varit riktigt lyckad!

Det blev en toppen fredag på många sätt. Härligt sällskap, god mat, en uppfriskande kväll i vinterkylan, lite shopping och lite familjeprat på avslappnad nivå, men bäst av allt: jag köpte en ny bok. Det pirrar i mig när jag tänker på att den ligger där helt ny och oläst. Faktum är att jag just nu är inne i en helt enorm bokläsarperiod som jag knappt begriper själv. visserligen älskar jag i princip alltid böcker, men just nu läser jag inte böcker, jag slukar dem med hull och hår och jag vill bara ha meeeer… Det kan bero på att jag haft sådan tur och bara läst riktigt bra böcker på slutet. Sådana böcker som jag lever mig in i och bär med mig i flera veckor efteråt. Ibland är de så starka så jag för ögonblick får för mig att JAG har varit med om de saker jag läst om… Ja, märkligt är det. Men inte bara märkligt: också helt underbart att ha en helt ny, oläst bok i en påse, som är bara MIN…!! 😀

Fin helg på dig!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”A lovely Friday

  1. Härligt med barn med egen stil 🙂
    Min son har en hel weekend i Uppsala med sin moster och idag ska de åka till Fyrishov 🙂

    • Absolut! Det är både självständighet och styrka! Hoppas han hade det kanonroligt på fyrishov, men vilket barn har inte det? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.