En stjärna har slocknat

Få personers skönhet har fascinerat mig så mycket.

Få personers röst har fascinerat mig så mycket.

Rest in peace, Whitney!

A look back at her life!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”En stjärna har slocknat

    • Ja, jag gissar också på att det är droger. Eller möjligen självmord. Oavsett vilket så är det ingen hemlighet att Whitney slagits mot ett gravt missbruk under en längre tid och det är verkligen SÅ trist!!

  1. Pingback: När man saknar all känsla för människovärde | Tonårsmorsa – Fatou

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.