Andas ut!

ÄNTLIGEN har min äldsta bäbis Binta (snart 23) och Vendela landat i Sverige igen! *Pustar ut för den här gången!* Det har blivit på tok för mycket Jamaica för att en orolig mamma ska känna sig helt bekväm med det! 😉 Det säger jag inte som manager, utan bara som mamma!! 🙂

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.