Blackout goes Blondie (Bilder)

Igår åkte jag och Mabou hem från Stockholm. Efter en mysig helg med födelsedagsfirande och mys var det dags att bege sig hemåt. Mabou har ju Sportlov, så det gav oss möjlighet att stanna en dag extra i Stockholm och det kändes jättebra att inte behöva stressa hem på söndagen! Brorsan klippte håret på Mabou så det var som att få med sig en helt ny kille hem!

Väl i Uppsala igen, så gick vi till Storken och fikade och bestämde träff med både en av mina kompisar och Binta, Isa och två av Binta´s elever och familjens vänner. Varmchoklad, smörgås och semla, ibland är det lika bra att dra hela batteriet när man ändå är igång! 😉

Mabou satsade på glass i stora lass

Så fick jag äntligen träffa Binta!! Hon kom hem i Lördags efter att hon spenderat de två senaste månaderna på Jamaica. Det är så härligt att få krama henne, se henne, lyssna på henne, varje gång hon varit borta så här länge. Blondin hade hon blivit också! 🙂

Kan inte se…

Kan inte höra…

Kan inte tala…

Vi blev kvar på Storken i flera timmar, så vi hann prata ordentligt och jag fick en jättefin present av Binta också! Hon hann också med att berätta en massa om deras resa och jag fick möjlighet att uppdatera henne lite om det som hänt här i Sverige, medan de varit borta.

Jag med tre av mina fyra älsklingar! Jag fattar inte varför jag känner mig så… vinterblek och… typ… blek ibland…? 😛

Kärlek

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.