Grattis min prins

Nyfödd prinsessa till trots, i dag firar jag min egen lilla prins på hans 10-års dag i stället, då han för mig är en mycket viktigare person än den nyfödda, som jag ändå önskar all lycka i världen! Men för mig är det min prins som kommer stå i centrum, även om det riktiga firandet kommer ske först på Lördag!

Grattis Mabou! Du är bäst!!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Grattis min prins

 1. Grattis Mabou!

  Jag kommer alltid ihåg hans födelsedag för han är ”stjärntvilling” med vår lilla tjatfia. Hon är också halvgambian, fast svensk pappa- gambiansk mamma. 🙂

  Om det tar slut med Mabous tjej så skulle de två bli ett gulligt och pratsamt par haha 🙂

 2. Vore lite makabert om du satte prinsessbebisen före din son haha. 🙂 Tror inte att han hade accepterat ett sådant resonemang övh! 🙂

  • Haha, tack för påminnelsen, det hade jag inte ens tänkt på! 🙂 Lika bra att ändra Binta´s med för hon fyller om bara en vecka och så långt räcker nog inte mitt minne! 😉

 3. Minnet är bra men kort 🙂 Jag berättade för vår lilla tjatfia om Mabou och sa att de kan gifta sig när de blir stora för de fyller år på samma dag 🙂

  Hon tycker att det var kul att prinsessan föddes på samma dag och att hon fick heta ett namn som påminner om hennes eget! 🙂

  Helt sjukt att de är tonåringar om TRE år! :O
  Tiden går så fort…

 4. Pingback: En bra början | Tonårsmorsa – Fatou

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Mabou fyllde 10 år i Torsdags. Det blev dock inte så mycket firande då, eftersom det var mitt i veckan. Idag är det Lördag och idag ska det firas rejält i stället!! […]