En bra början

Mabou fyllde 10 år i Torsdags. Det blev dock inte så mycket firande då, eftersom det var mitt i veckan. Idag är det Lördag och idag ska det firas rejält i stället!!

Jag började dagen med att överraska Mabou med en hotellfrukost! Det var absolut prisvärt, trots att jag trott att det skulle gräva ett djupt hål i plånboken. Det gjorde det inte. Min frukost kostade 95 spänn och Mabou´s var gratis! Så alltså blev det 47.50 kr per person och med DEN frukosten, så blev det verkligen prisvärt! Jag ska inte göra någon namedropping här om hotellen i Uppsala, men jag kan säga att jag ringde runt innan och gjorde prisjämförelser och de andra hotellen jag ringde till var väldigt mycket dyrare. Ett av dem tog 119 för vuxen och sedan skulle barnen betala 10 kronor per år, vilket hade blivit 100 spänn för Mabou och därmed kostat 219 för oss två. Det vill säga mer än dubbla priset.

Nåja, nog om priser, men Mabou var verkligen glatt överraskad av den frukostbuffén! Det var frukost på längden, tvären och höjden. Under måltiden utstötte Mabou en massa läten: ”Ååååh” och ”Mmmm…” ”Vad goooott, mamma!” ”Namm, vad smaskigt, prova det här mamma!”

Jag är helt övertygad om att ingen annan i restaurangen kunde ha missat att han uppskattade och njöt av sin frukost, i alla fall! 🙂

Nu väntar tårtbak, dekoreringar och annat inför kalaset för hela Mabou´s klass och sedan på det, kalas för tjocka släkten strax efteråt!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”En bra början

  1. Pingback: Barnkalas för hela slanten (Bilder) | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Tonårsmorsa – Fatou Tonårsmorsa – Fatou Skip to content HemAnhörigBlackout DanceCrewDebatterEgo-Lista (Media)FavoritinläggFöreläsningarHelp 2 HelpKontakta migMin BokOm BloggenOm GambiaPersonligtRasismTävlingar ← En bra början […]