Blogginfo

I mina widgets på sidorna av blogginläggen, har jag lagt upp lite av varje. Det som är nytt är ett samarbete med tidningen Expo. Jag marknadsför dem med hjälp av två banners. Varför jag har valt att göra det är framför allt för att en av de viktigaste samhällsfrågorna för mig är just antirasism och jag tycker att Expo arbetar med den frågan på ett bra och fokuserat sätt. Jag tycker också att de arbetar professionellt och därför upplåter jag gärna en plats eller två i min blogg för att sprida deras viktiga budskap. Jag har ju tidigare haft lite olika samarbeten med olika organisationer och SVT och liknande för att sprida antirasismens viktiga budskap.

Något annat som är nytt på min blogg är ”Dagens video” eller ”Dagens Låt”. Den har jag lagt högt upp på vänster sida i min blogg. Där kommer jag, i mån av tid att lägga upp en video med antingen en låt eller annan typ av video som jag gillar eller som betyder något särskilt för mig.

Det är de nya influenserna just nu!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.