Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Om man ändrar sig…

 1. Man har väl rätt att ändra sej..eller? Och omständigheter förändras..precis som allt annat som är relativt. Kan man vara glad om man fått nåt man inte längre vill ha? Men insikt är alltid bra. Särskilt när det gäller en själv.

 2. Låter jobbigt men ibland kan saker och ting bli bra mkt bättre än de skulle blivit om man följde sin plan, även om man kanske inte kan se det förrän i efterhand… 🙂

  http://www.facebook.com/#!/groups/spotpix/ bli gärna medlemmar i gruppen för att kunna ta del av bilder från alla möjliga och omöjliga delar i Sverige, allt från event, hår, mode, Hästshower och vad det nu kan vara… 🙂

 3. Tänkte skriva lite som Tofflan, då var det inte rätt men med lite tillägg. En längtan hör ju ofta ihop med en god känsla och något man minns eller vill relatera till. Med tiden så ser vi ofta helt annorlunda på saker och ting och då, när det man längtat efter liksom är där då är det inte alls det man förknippar med den längtan.

  Lite kul ändå att få det man längtat efter trots att det inte är det man vill längre. Då vet du iaf att du inte längre längtar och hoppas.

  Undra hur min livslängtan ter sig i sommar, kanske vänder jag på flygplatsen 🙂 Nejdå men du förstår.

  <3 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.