Lunchmöte med SMC

Promenaden till lunchmötet igår med Social Media Club var vårlik och uppiggande.

Själva mötet var också bra. Inspirerande och härligt. En av de som var med hade hållit på med sociala medier sedan 1975. Det ni! Det var ganska långt innan vi andra kände till både ordet och begreppet. Det blev en intressant lunch. En vän som jag inte träffat på länge var också med och det var härligt att träffa honom!

Just nu sprudlar jag av tankar, ideér och vilja. Det känns bra. Frågan är bara hur man ska hinna med allt? Det finns ju så många delar av livet jag vill hinna med. Så mycket jag vill se, göra. Så många jag vill träffa och så mycket jag vill skapa. Varför är tiden så kort?

Lite eftersnack med Erkstam hade jag också och det var även det inspirerande. Bland annat pratade vi om ett blogginlägg han skrivit och när jag nu läst det och sett filmklippet till, vill jag uppmuntra alla att kolla på det! HÄR kan du se det!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.