Frågor man måste ställa sig

Var det Kungen som pippade? I så fall: med vem? Och vem slog Kungen? Var det hon som pippade med honom? Och varför? Var han inte bra?

Ibland är Aftonbladets rubriker helt fantastiska!!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Frågor man måste ställa sig

  1. Avskyr att läsa om denna snippa eller vad hon nu heter.
    (Typiskt exempel på totalt onödiga ”nyheter” -Det händer massor med stora och små saker i världen som svenska tidningar väljer att inte skriva om!)
    Men den här rubriken var festlig 🙂

  2. Det står ju att ”kungen vara fantastisk” så det kan inte vara det? Fast det är klart ”det gick mycket snabbare än jag trodde” Sånt kan man ju bli lite sur för, men slåss? 🙂
    Ja se den överklassen, de har sitt för sig dom!

  3. Konstigt att man inte sett mer roliga rubriker med hennes namn nu när rubriksättarna hade chansen. De har ju vetat i veckor att hon ska komma och åka Vasaloppet.

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.