Kaktävling

Vem gillar inte kakor? Särskilt de med chokladpluppar i! Jag tycker de är jättegoda och nu har jag smakat de nya kakorna. De som även har chokladfyllning. Jag lovar att de är goda!

Nu kan du vinna dessa kakor! Det enda du behöver göra är att lämna en länk på den här tävlingen på ett socialt media. D.v.s. till exempel din blogg, din facebook, twitter, Google+ eller annat socialt media. Lämna sedan en kommentar med länken eller om du har lagt den i en dold profil, kan du ta en print screen och maila mig på tonarsmorsa@gmail.com

Jag kommer att dra två vinnare. Den som vinner första pris får sex kakpaket (tre av varje smak, de finns i smakerna Original eller Choko) och den som vinner andra pris får fyra kakpaket (två av varje smak). Så sätt igång bara, så kan du bjuda på jättegoda kakor snart! 🙂

Tävlingen kommer att hålla på till och med Söndag 2012-03-11. Lycka till!

Vill du tävla ännu mer om dessa fyllda kakor? Kolla in en annan tävling HÄR! Eller så tävlar du i den när du förhoppningsvis vunnit kakor av mig! 😉

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

20 svar på ”Kaktävling

 1. Pingback: Nu är det så här… « Tofflan – en tragisk komedi

 2. Fatou, du ska inte lyssna på den där Systern. Hon fikar (!) bara efter kakorna, hon bryr sig inte om dig på riktigt såsom jag göra!

  KRAM Fatou, bästa vän i världen! 😛

 3. Hahahaha… ni är så roliga i den här tävlingen! Jag kommer dock inte VÄLJA vinnarna, utan lotta ut! Jag ska försöka videofilma så ni ser att det går rätt till! 😀 Jag hoppas största kakmonstret vinner! 😀

 4. jag tycker jag ska ha lite tur o vinna, måste ju hålla formen ;D du kan väl tänka vad besviken min karl skulle bli när han kommer hem ifrån afrika o jag bara är en skugga av mitt forma jag 😉
  har delat på min facebook o taggat dig så du hittar den :S 🙂

 5. Men du Fatou… Som den snälla väninna jag är kan jag erbjuda mig att HÅLLA KAMERAN åt dig när du ska dra vinnarna! 😛 (värt minst ett kakpaket, eller hur???)

 6. Pingback: Släktträff ur en annan vinkel | Tonårsmorsa – Fatou

 7. Det är ORÄTTVIST om den där glupska Tofflan ska få fördelar bara för att hon bor i Uppsala!

  Jag har kontakta Notarius Publicus som kommer vara med vid lottdragningen, inget fusk här inte. 😀 Eftersom det är JAG som är Notarius Publicus så kommer allt bli rätt och riktigt = kakorna blir MINA. Ha! Sjas med dig nu, din giriga Toffla! 👿

 8. Pingback: Kaktävlingen avgjord | Tonårsmorsa – Fatou

 9. Pingback: Vecka 11: Kaka och Kacka « Tofflan – en tragisk komedi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] dels är sjuk och dels fyller jag år snart. Jämnt. Det borde göra mig till en solklar vinnare i Fatous kaktävling, n’est-ce pas? Men då kommer somliga från Reinfeldt-byn och tycker att de är liiite […]

 2. […] OBS!! Missa inte! Idag (Söndag) är sista dagen för kaktävlingen! […]

 3. […] Det var många som var med och tävlade om kakor i min kaktävling! […]

 4. […] Fatous kaktävling (den var jättekul! Mer sånt! Och jag länkar igen ifall det finns nån kaka kvar…) […]