Polis-varning

Efter alla år av debatt med n-ordet så kan jag verkligen inte förstå hur en polis i Göteborg kan tro att det är okej att använda ordet upprepade gånger. Jag tycker det är rätt att han får en varning, även om ordet i sig inte är förbjudet och jag inte heller anser att ord ska förbjudas, tycker jag ändå det är på sin plats med en varning!

Lite längre än så tycker jag nog att vi borde ha kommit i utvecklingen och förmågan att förstå ordets innebörd. Jag hoppas också att debatten fortsätter så att folk i allmänhet kan inse att vi har hunnit för långt i utvecklingen för att rasbenämna våra medmänniskor.

Nej, man måste inte nödvändigtvis vara rasist för att använda n-ordet, även om det verkar som om många av de som använder det är just det, men man är för mig synnerligen ignorant i alla fall!

Varför jag ogillar n-ordet så starkt och varför kan du läsa HÄR!

Förresten! Du missar väl inte min kaktävling?

Tillägg 2016: Fotnot: Jag har nu skrivit om mina gamla blogginlägg med n-ordet och m-ordet utskrivna i de inlägg jag funnit. Jag beklagar om du hittar ”rester” av dem i min blogg och blir glad om du påtalar detta, så jag kan ändra dem då jag inte vill bidra till att ytterligare fortsätta sprida och normalisera dessa uttryck.

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.