Kärlek till Samlingssajter

Jag är väldigt förtjust i samlade portaler av olika slag på nätet. Det är så enkelt och sparar så mycket extrajobb och tid när allt redan finns samlat på ett och samma ställe. Man slipper fundera på vilka ord man ska googla på, man slipper fundera på hur man ska hitta alla.

Det blir dock allt mer populärt med samlade sajter och det gillar jag verkligen!! En av dessa sajter är http://www.stockholmshotell.com/! Om man ska bo på hotell i Stockholm, så är det jätteenkelt att gå in och hitta all samlad information på deras sida än att sitta och försöka komma på vilka hotell man verkligen känner till, var de ligger och deras standard etc. Hotellen är dessutom lätta att boka från sidan och de är även betygsatta!

Det finns dessutom förslag till billiga alternativ, sevärdheter och transport. Så här kan man läsa på sajten:

Tips inför bokning av hotell
Det finns två grundläggande frågor att ställa sig inför en vistelse i Stockholm. Var i Stockholm vill jag bo och vad är min budget för resan? Därför har vi byggt upp denna hotellguide över Stockholm kring stadsdelar, sevärdheter, tunnelbanan och pris. Lycka till med ditt val av hotell i Stockholm.”

Vad går upp mot en natt på hotell? Möjligen frukostbuffén då! 😀

Visst borde det finnas fler liknande sajter med så enkel översikt och lätt att hitta det man söker?!!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.