Shoppingsug – då vet jag att våren är på väg

Det känns väldigt avlägset nu när det snöade bara härom dagen. Samtidigt känns det också som det närmar sig snabbt, med tanke på att solen skiner varje dag och i princip all snö är borta. Jag pratar om sommaren, förstås. Jag har börjat spana på vårkläder och det är ett tydligt tecken på att sommaren är i antågande.

Jag har kollat runt på många sidor och affärer och mitt i allt blev jag tipsad om en helt ny sajt: quicksilver! Det handlar om både tränings- och somriga kläder. Även om man inte kan anklaga mig för att vara träningsnarkoman, så gillar jag träningskläder i alla fall!

De har i och för sig en hel del annat också! Som det här snygga armbandet i massa olika färger!

Vad ger dig vårkänslor?

Naturen? Shoppingsug? Värmen? Förälskelse? Solskenet? Eller något helt annat?

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.