Shoppingsug – då vet jag att våren är på väg

Det känns väldigt avlägset nu när det snöade bara härom dagen. Samtidigt känns det också som det närmar sig snabbt, med tanke på att solen skiner varje dag och i princip all snö är borta. Jag pratar om sommaren, förstås. Jag har börjat spana på vårkläder och det är ett tydligt tecken på att sommaren är i antågande.

Jag har kollat runt på många sidor och affärer och mitt i allt blev jag tipsad om en helt ny sajt: quicksilver! Det handlar om både tränings- och somriga kläder. Även om man inte kan anklaga mig för att vara träningsnarkoman, så gillar jag träningskläder i alla fall!

De har i och för sig en hel del annat också! Som det här snygga armbandet i massa olika färger!

Vad ger dig vårkänslor?

Naturen? Shoppingsug? Värmen? Förälskelse? Solskenet? Eller något helt annat?

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.