Fullt ös – medvetslös

Veckan var stressig, tung och rolig på samma gång. Jag konstaterar att det är mycket som händer i mitt liv just nu. På gott och ont, men mest på gott, som det ser ut i dagsläget. På alla fronter, faktiskt!

Mabou fick helt otippat en resa av sin pappa till Afrika och han åker snart. Spännande och härligt! Så nu har vi jagat malariatabletter, presenter och resväska inför hans resa.

Det resulterade till att vi åkte till Gottsunda för att handla presenter på min favoritbutik. Tyvärr bara för att upptäcka att butiken upphört! Trist! Men då gick vi och käkade på Brankos krog i stället och det är en av mina favoritkrogar. Bra mat, bra priser och kanonbra personal och service! Vi får alltid ett väldigt hjärtligt mottagande där och även om folk kallar det en ”fyllekrog” så struntar jag i det, för jag har alltid gått mycket nöjd därifrån och det är trots allt det som räknas!

Sedan var det då dags att försöka finna resväska. Det gjorde jag genom att åka hem till äldsta dottern Binta som har en uppsjö av resväskor. Nu var hon inte hemma, så jag var tvungen att kolla in i hennes walk-in-closet för att se om hon kanske, kanske hade gömt någon resväska där? Det hade hon inte. Däremot hade hon hängt upp ett gäng örhängen väldigt fint där. Jag tror jag kan konstatera att min äldsta dotter gillar fjädrar. Eller vad tror ni? 😉

Jag hann också konstatera att hennes lägenhet skulle se väldigt mycket mer välstädad ut om det var samma ordning i resten av lägenheten, som hon hade på de fint upphängda örhängena…! 😀

Well, en skitsnygg resväska i perfekt storlek för lillebror hittade vi, så det är bara att köra på! Mina barn håller på att bli riktiga Globetrotters. And I just love that!

Resten av helgen har mestadels ägnats åt att träffa brorsan och hans tjej, skriva, skriva, skriva, planera framtid och ett litet snabbt möte Lördagkväll. Just det. Sen har jag käkat kakor också! 😉

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Fullt ös – medvetslös

 1. Kakor… Har du ätit kakor??? 😉

  Skämt åsido, så roligt för Mabou att få komma iväg med pappa! Och värstanes vad dotra din gillar fjädrar. Man kan tro att hon tränar inför påsk(riset).

  Låter bra att det händer bra saker, de mindre bra är ju inte så kul, men… Hoppas vi kan ses snart och avrapportera läget!

  Kram!
  Kakor… Hmmmmmm… utan att ringa mig…. 🙁

  • Ja, jättekul! Hans pappa är redan där, så han ska få flyga själv! 🙂 Väl omhändertagen av flygvärdinnorna, hoppas jag! 😉 Jo, kakor i stora lass har ätits. Har lagt undan en och annan till dig med! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.