Oj oj oj…

Jag tror knappt att det är sant, men nominerade i INTERNATIONAL REGGAE AND WORLD MUSIC AWARDS (IRAWMA) NOMINEES 2012 som Most Outstanding Dance Group (Kategori 28) är inga mindre än BLACKOUT!! Jag tror banne mig att jag spricker av stolthet!!

Nu vill jag förstås be mina kära läsare om hjälp! Om du tycker Sverige och Blackout förtjänar en vinst, så hjälp till genom att rösta på dem på DENNA sida! Om du inte känner till eller vill rösta i alla andra kategorier, så kan man rösta endast på en, om man vill!

Bara själva nomineringen känns verkligen jättestort och räcker verkligen långt, men en vinst skulle förstås inte heller sitta fel! Tack för din support och sprid gärna röstningen vidare bland dina vänner och bekanta!

Om du undrar vad Blackout går för så kan du kolla här (Blackout 4:30 in i videon):

Blackout med Macka Diamond

Snälla, snälla, snälla rösta!! 😀 (Här är jag villig att förnedra mig nästan till vilket pris som helst! 😉 Vad gör man inte för barnen?)

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Oj oj oj…

    • Det var en ny variant, men alla varianter till en röst är bra! (Röstfiskare som jag är!) Hoppas du gillar deras dans också! 🙂

  1. Tejerna är skitbra och väl värda att vinna så inte fan behöver du ”förnedra” dej. Jag använde alla mina alias och e-post-adresser vilket blev 8 röster och dom förtjänar varenda en. Önskar jag haft fler alias..haha.

  2. Wow, vilken grej. Jag förstår att ditt mammahjärta nästan spricker av stolthet. Självklart lägger jag min röst på Blackout, det jag har sett av dem är riktigt grymt.

    Och du….jättetack för kakorna. De var (jo, de är uppätna!!!!) supergoda, det tyckte såväl jag som de som bistod mig med ätandet. Shit, jag som lovade den där Tofflan en kaka, men jag lär nog ha anledning att handla ’Ballar’ vid fler tillfällen och bjussa på. Kram! 🙂

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.