Mabou i solen

Nu är han där. Hos sin pappa i solen i Gambia. Pratar lite med sin farmor, min namne Fatou som också är Mabou´s kusin och sina syskon. Jag är säker på att han njuter av solen, vaknar till tupparnas galande och njuter i största allmänhet. Eller vad tror ni?
Och jag är inte alls avundsjuk. Inte alls, inte alls… Jag trivs bättre här… eller inte! Hoppas han får en kanon resa i alla fall! Han är så modig och duktig som åker helt ensam och klarar sig själv, med lite assistans av flygvärdinnorna!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Mabou i solen

    • Ja, han har det härligt! Nej, farmor pratar inte Engelska. Mabou lärde henne några ord på Svenska när hon bodde med oss några månader när han var liten. Då lärde han henne säga bla ”hoppa”. Jag har ingen aning om hur mycket användning hon har av det ordet i sin vardag nu…?!! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.