Mabou i solen

Nu är han där. Hos sin pappa i solen i Gambia. Pratar lite med sin farmor, min namne Fatou som också är Mabou´s kusin och sina syskon. Jag är säker på att han njuter av solen, vaknar till tupparnas galande och njuter i största allmänhet. Eller vad tror ni?
Och jag är inte alls avundsjuk. Inte alls, inte alls… Jag trivs bättre här… eller inte! Hoppas han får en kanon resa i alla fall! Han är så modig och duktig som åker helt ensam och klarar sig själv, med lite assistans av flygvärdinnorna!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Mabou i solen

    • Ja, han har det härligt! Nej, farmor pratar inte Engelska. Mabou lärde henne några ord på Svenska när hon bodde med oss några månader när han var liten. Då lärde han henne säga bla ”hoppa”. Jag har ingen aning om hur mycket användning hon har av det ordet i sin vardag nu…?!! 😉

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.