Helgen rullar på som den ska…

En helg med full rulle! Jag är i Stockholm. I går var jag och mamma på en Senegalesisk födelsedagsfest gånger två. Vi firade en 50-årsdag och en 30-årsdag på samma gång! Det var verkligen trevligt och en massa god mat!! (Afrikaner vet verkligen hur man bjuder på fest och festmaten ska vi inte ens tala om!!)Jag var väldigt, väldigt trött efter en veckas hårt jobb, men jag är ändå glad att jag gick för det var verkligen trevligt!

Idag blir det ett möte som jag sett fram emot länge och efter det är mamma och jag bjudna på middag hos Carina och KA och deras pippifåglar!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Helgen rullar på som den ska…

  1. Så underbart roligt att ni kom och att maten var ätbar 🙂 Bäst var erat sällskap och hoppas någon orkade med mitt röriga svammel fram och tillbaka mellan dom olika samtalsämnena.

    Kram till er båda och nu godnatt!

    • Det var jättetrevligt, verkligen! Maten var dessutom kanon och efterrätten likaså! Tusen tack för en trevlig kväll som vi absolut ska göra om!! Kram! ♥

  2. Pingback: Diamanttjuven | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Tonårsmorsa – Fatou Tonårsmorsa – Fatou Skip to content HemAnhörigBlackout DanceCrewDebatterEgo-Lista (Media)FavoritinläggFöreläsningarHelp 2 HelpKontakta migMin BokOm BloggenOm GambiaPersonligtRasismTävlingar ← Helgen rullar på som den ska… […]