Diamanttjuven

Det har varit en hektisk men rolig helg. Fredagen gick i festens anda, som jag skrev om. Igår, Lördag började jag dagen med ett möte som var viktigt för mig och var trevligt och givande. Det handlar om barn som utsatts för sexuella övergrepp och jag kommer säkert skriva lite mer om det med tiden…

Därefter var jag och mamma bjudna till Carina och KA på middag. Det blev Peppersoup från Liberianskt recept och till efterrätt en fantastisk sak som jag inte tidigare smakat på, men jag kan avslöja att det var stekta bananer med sirap, kanel och glass och det var helt otippat en härlig smakkombination!

Det blev många trevliga timmar vi stannade. Delvis p.g.a. det trevliga sällskapet, men inte bara på grund av Carina och KA, utan en annan anledning är också deras familjemedlemmar, trots den ena medlemmens tjuvaktiga beteende. Om hon inte varit så vansinnigt charmig och gosig med mig, så skulle jag kanske inte ha förlåtit henne för att ha snott mitt näshänge i diamant. Eller okej då, det kanske inte var äkta diamant, men det var i alla fall ett silversmycke med en lila pärla i… 😉

När jag kom hem upptäckte jag att jag inte hade en enda bild på varken värdparet eller maten, men desto fler på de två andra familjemedlemmarna. Förutom att den ena (Mannfred) snodde mitt näshänge, så drack hon påskmust ur samma glas som mig och gosade med både mig och mamma hela kvällen.

Man kan se direkt vem som styrde kvällen! 🙂

Kurt var också med en stund, även om det helt klart var Mannfred som blev mittpunkten under kvällen!

En liten dusch och bli insmord hann hon också med under kvällen.

Då var det skönt att sitta under lampan och värma sig tills fjädrarna torkade!

En riktigt trevlig kväll blev det och en riktigt trevlig helg!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Diamanttjuven

  1. Vilka härliga kort du fick till. Hoppas du har fått in ditt andra likadana nässmycke nu och nästa gång vet du att fröken Mannfred är snabb:)

    Du får lägga upp kortet när hon dricker eller något av dom andra om du vill. Du ser ju riktigt tjusig i gökanpassad klädsel 🙂

    <3 Kram och tack än en gång, det var skoj och det märktes väl att vi är ovana med besök som min mun for fram och åter.

    • Ja, de var fina! Jag fattar inte att jag missade fota när Mannfred drack ur mitt glas…! 🙁 Ska se om jag hittar en av dina bilder att lägga upp! 🙂 Snacksaliga kan vi alla vara ibland, men vi hade trevligt som bara den! 🙂

  2. Så himla söt. Om jag inte hade katt skulle jag vara en given fågelvakt vid behov. Härliga fåglar. Och absolut en trevlig kväll. Gott sällskap och god mat.

  3. Pingback: Mabou är hemma igen | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] dag som jag och min mamma hälsade på Carina och KA och hade så trevligt med deras två papegojor, så ringde jag till Mabou lite senare och då visade det sig att Mabou just då själv hade […]