Till minne av slaveriets offer

Idag, den 25:e Mars är det: International Day of Remembrance of the Victims of Slavery and the Transatlantic Slave Trade.

Tema för 2012 är: Honouring the Heroes, Resisters and Survivors

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Till minne av slaveriets offer

  1. Jag tycker Kunta Kinte skall vara obligatoriskt i skolundervisningen, gärna redan i 6:e klass. Viktigt att minnas och se att det tyvärr pågår slaveri än i dag även om det är på annorlunda sätt än då men lika otäckt och lika illa mot människorna som hamnar i slaveriets klor.

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.