Dagens Mabou

Sonen (Mabou, 10) har skapat en grupp på Facebook som heter ”Alla vi som tycker om Gambia”. Dottern (Binta, 23) har lagt upp en kommentar där med reklam för en Jamaica-resa, varpå sonen ger svar på tal!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Dagens Mabou

  1. Hej! Sugen på långt vackert hår för en billig peng? Jag erbjuder billigaste hårförlängningen i hela Uppsala! För endast 1500:- ingår 100 keratinvaxslingor av äkta indiskt remyhår, isättning, inklippning samt skötselråd! Hör av dig på sweetnesshair@hotmail.com eller besök sweetness.n.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.