Dagens Mabou

Sonen (Mabou, 10) har skapat en grupp på Facebook som heter ”Alla vi som tycker om Gambia”. Dottern (Binta, 23) har lagt upp en kommentar där med reklam för en Jamaica-resa, varpå sonen ger svar på tal!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Dagens Mabou

  1. Hej! Sugen på långt vackert hår för en billig peng? Jag erbjuder billigaste hårförlängningen i hela Uppsala! För endast 1500:- ingår 100 keratinvaxslingor av äkta indiskt remyhår, isättning, inklippning samt skötselråd! Hör av dig på sweetnesshair@hotmail.com eller besök sweetness.n.nu

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.