Biotips för påsklovet

Härom dagen var jag och Mabou (10) på bio och jag måste nog säga att filmen var en riktig kalkon. Just nu har Mabou påsklov och det spenderar han tydligen hellre med sin storasyster (Binta) än med mig. Ja, det kanske inte är så konstigt eftersom hennes tempo är ungefär 10 ggr så högt som mitt. Det är med andra ord mycket dans och mycket tjejer för Mabou den här veckan, för att sammanfatta den något!

Igår efter radiointervjun med tjejerna, så skulle de på bio och eftersom jag varit med tjejerna på radion så kom det sig att jag hängde på dem till bion. Det blev en barnfilm den här gången och det var Piraterna i 3D.

Det var ungefär 100 år sedan jag såg en film i 3D senast (och då hade 3D-brillorna ett grönt och ett rött plastöga), men visst är det en härlig upplevelse?! Filmen var underhållande och rolig att se! Jag tyckte mycket om den, även om jag gillar barnfilmer med budskap i grunden bäst! Den här hade väl i och för sig också ett budskap, men det var inte lika gripande som vissa är.

Den handlar i alla fall om ett gäng pirater som tycker att de är ”all that”, medan andra piratgäng inte är fullt lika imponerande. De kämpar för att vinna priset ”årets pirat”. Men hur ska det gå med Drottning Victoria av England? Hon avskyr ju Pirater!! Och hur ska det gå med papegojan Polly? Eller är det verkligen en papegoja? Ja, det och mycket mer om piratlivet får man alltså veta i den här filmen!

Sen kan jag bara inte FATTA varför barnen tyckte jag var pinsam när jag gick runt på stan med 3D-brillorna efteråt! Maj gadd! Har man betalat 30 spänn för något som man bara har på sig i mindre än två timmar, då tycker jag banne mig man ska gå runt lite i stan med dem, så de blir värda det, liksom…!

Jag ger filmen ett betyg på 3 av 5 möjliga! Helt klart värd att se med barnen, men ingen blivande klassiker man kommer köra om och om och om…

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.