Lite bloggstatistik

(Klicka på bilden för förstoring)

I slutet av November 2011 gjorde jag en nystart på min blogg och övergick från tonarsmorsa.se till fatou.se Förutom lite förändringar i utseendet och det nya namnet, så tror jag inte mina läsare har märkt någon ofantlig skillnad. Man kan till och med fortfarande gå in på den under namnet tonarsmorsa.se. Jag skriver om ungefär samma saker och på ungefär samma sätt!

Men strömmen av läsare fortsätter rulla in och det tycker jag är jätteroligt!! Under den gångna månaden så hade jag det högsta besöksantalet sedan den nya bloggen fatou.se satte igång och nästan 14 000 läsare, vilket inte är fy skam!

Skriv gärna vad ni gillar med bloggen och vad ni inte gillar! Jag ser ju själv att jag får extra mycket läsare när jag skriver om vissa saker, till exempel Dancehall och Blackout, men även när det är heta debatter. Tävlingarna jag haft en del av har också fått rätt bra respons! Vissa vardagsinlägg och om Gambia får också många läsare! Vilka sorts inlägg gillar du? Vilka hoppar du helst över? Antalet kommentarer är ofta väldigt missvisande. När jag skriver om Gambia, dancehall, Blackout och liknande, så är det sällan eller väldigt få kommentarer, men jag ser som sagt att dessa inlägg läses flitigt!

Som läsare får du gärna lämna önskemål om vad du vill läsa. Vad tycker du om att jag börjat lägga upp ”Dagens låt” eller ”Dagens video” i panelen till vänster? Är den onödig eller vill ni ha kvar den?

Tyck gärna till och tack för att du läser min blogg, det glädjer mig verkligen!!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Lite bloggstatistik

 1. Jag var nyligen i Gambia och tänkte på dig, kärleken till detta varma lilla land som är mycket mer än Bungalow beach och Senegambia. Älskar såklart att läsa det du skriver om Gambia, men det du skriver om barnen, din fantastiska mamma, och Blackout är också mycket läsvärt. Tack för en bra blogg!!

  • Tack, vad roligt att så många olika ämnen intresserar dig! Tack själv för att du läser! Ja, Gambia är verkligen så mycket mer än Bungalow Beach! 🙂

 2. Jag gillar ju kaktävlingar! Dagens låt har jag inte ens noterat 😳 Gissar att det beror på att jag inte har tillräckligt bred skärm.

  Men jag gillar när du skriver personliga inlägg, vad du har gjort, jag gillar Mabous fyndigheter, debattinlägg du skriver är ofta intressanta.

  Så kör på! 😀

  • Roligt att höra att olika personer är intresserad av att läsa så olika ämnen. Ja, dagens låt och ibland dagens video, kanske är mest för mig själv då?! Men tycker om den själv lite! Kan ju bero på att det är jag som väljer dem! Haha…

 3. Oj! Jag blev nyfiken på min egen blogg och kollade. I mars hade jag 20 252 besök… Herrejisses, vilka är alla dessa???

  Kram pårej och hoppas att påsken är go och glad!

 4. Du ser, det går mycket framåt. Kul att du märker hur olika ämnen faktiskt påverkar.

  Ha en fin Påskhelg, hälsa och var rädda om varandra.

  • Ja, det är roligt att kolla statistik, faktiskt! 🙂 Inte hela tiden, men hålla lite smått koll, sådär! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.