Nivea 48 hours Pure and Sensitive

Jag har tidigare skrivit att jag är en buzzadore. Nu har jag även buzzat Nivea parfymfria deo. Det finns många anledningar att inte använda parfym i deo, tycker jag. Den ena anledningen är att lukten oftast blandas med den parfym man bär och då luktar helt plötsligt parfymen inte lika bra. En annan anledning är för de som är allergiker och helt enkelt inte vill/kan ha dofter på sig.

En anledning varför jag gillar att ha deo utan alkohol är att det helt enkelt inte svider när man rollar, om man är nyrakad under armarna. Jag tycker det här var en bra produkt och det var roligt att buzza den!

Vill du också bli en Buzzador?

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Tonårsmorsa):
Buzzador-Tonårsmorsa

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
Info-Tonårsmorsa

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.