Helgen i Ord och Bilder

Helgen gick i ett huj, kan man säga. Det var så skönt med en långledighet så här över påsk, men dagarna gick så snabbt och nu är vi tillbaka i vardag igen…!

Helgen bestod i alla fall av god mat, trevligt sällskap, möten och ledighet.

Torsdag åkte Mabou till Stockholm med Binta, då de skulle ha dansträning. Själv åkte jag direkt till mamma. Där överraskade hon mig med en riktigt god middag som tog andan ur mig helt!

Fredag tog vi det mest lugnt och åt påskmiddag och på Lördag bjöd vi min mammas kompis på middag. Det var jag som gjorde Domoda och mamma gjorde Chakry. Gästen gjorde i sin tur ögonfransförlängning på både mig och mamma och även nagelförlängning på min mamma.Om du också är intresserad av ögonfransförlängning eller naglar så kan du kontakta Azziz. Hon tar 500 för fransar, 400 för naglar och då kan man välja mellan acryl, design, eller påfyllning på sina egna naglar. Azziz: 0762001803.

Mammas fina naglar

Jag är verkligen ap-nöjd! Jag har aldrig haft ögonfransförlängning tidigare, men är verkligen nöjd med dem och det bästa är att jag slipper sminka ögonfransarna nu! 😀

Mamma har haft det tidigare med och var nöjd både då och nu!

På Söndag var jag först på två lååånga Blackout-möten på dagen och sedan hade Mabou dansträning med sin grupp Reswag. Därefter var jag bjuden på middag och lite pinsamt var det att komma flera timmar för sent till middagen, då mötena drog ut på tiden mycket mer än jag kunnat ana.

Men maten, lagad av en tjej från Irak var helt otroligt god!! Och mycket mat. Och många maträtter. Och förrätter. Och efterrätter. Jag tror det var minst 7-8 rätter och jag åt med god aptit, då jag inte hade hunnit äta på hela dagen, trots att jag kom så sent på kvällen till middagen!

Så söndagen blev med andra ord lite småstressig, kan man säga, men avslutades på allra bästa sätt!!

Måndagen var det dags för mig och Mabou att åka hem igen. När vi är på väg hem, fick vi besked om att en nära släkting åkt in på sjukhuset med ambulans och att en annan släkting åkt in till samma sjukhus för att föda barn, så vi åkte direkt till sjukhuset när vi kom till Uppsala. Förlossningen var falskt alarm, så hon fick åka hem igen och fortsätta vänta, den andra släktingen blev kvar på Akademiska sjukhuset tills igår kväll, så det har verkligen varit fullt ös, sedan vi kom hem, kan man lugnt säga! Men nu är vi tillbaka i vardagslunket och Mabou tillbaka till skolan igen efter två långa veckors ledighet!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Helgen i Ord och Bilder

 1. Men hallå!!!! Var är alla bilderna på Lussi Katt. Och hon är inte nämnd med ett ord. Ursäkta, men jag är verkligen förvånad??!!!?

  • Katt? Lussi? Vem är det? Måste ha missat henne heeeelt…! Hon gjorde nog inget vidare intryck på mig, helt enkelt! 😉

 2. Oj! Vilken helg och vilka fransar och naglar : )
  Hur länge sitter såna fransar kvar?

  Den där irakiska middagen….. Jag är avundsjuk 🙂

  • Ja, vi hann med en hel del. Det är alltid fart när mamma är med och så brukar hon avsluta helgerna med att säga: ”det har varit så avkopplande och skönt i helgen.” Hahahah… Själv ligger jag och hyperventilerar av att vara helt slut! 😀 Ja, middagen gick verkligen inte av för hackor!! 😀

  • Glömde: de ska sitta kvar ca: 1 månad. Mamma gjorde nya efter 3 veckor och då fick hon plocka bort de ”gamla”, men de var fortfarande rätt okej då! 🙂

 3. Uj, vad snygga ni blev! Och jag som nyss kommenterat på en annan blogg om att det här med utseendefixering är värdelöst, så skäms på mig! 😳 Jag kommer nog höra av mig till Azziz, jag har haft fejknaglar några år och där kan man snacka om ett beroende. Prövade att ta bort dem i början av året men tog ett återfall efter ett par veckor. 🙁

  F.ö. håller jag med din kloka mamma. Saknar kattbilderna! Katter rules!!!

  • Tack! Men du har ju ändå rätt! Utseendefixering är rätt kasst! Men ibland kan det vara skönt att få unna sig och bara få vara lite ytlig. Men jag tror allt blir bäst med jämvikt! Både skönhet, ytlighet och djup. Lagom är bäst som vi säger här i Sverige! Hahaha… 😀 Hör gärna av dig till henne, för hon tar sig verkligen tid och inte nog med det, hon är både trevlig och det märks att hon TYCKER OM det hon gör. Hon säger själv att hon älskar att pyssla med människor! 🙂

  • Ja, det är verkligen skönt att bara få sköta om sig själv ibland! 🙂 Har försökt kommentera din blogg, men av någon anledning kan jag inte kommentera NÅGON WP blogg just nu, trots att jag har WP själv…! 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.