Geting körde ambulansen

I natt fick min pappa hemska ryggsmärtor, så han åkte in på akuten och jag åkte med i ambulansen. Väl på akuten mötte mina bröder upp. Under nattens gång så satt jag och småpratade med min brorsa:

Jag: Vilken jäkla HETING ambulanschauffören var!!

Pappa: Vad var han?

Brorsan: Nä, hon pratade bara om en geting.

Pappa: Jaha…

Jag fortsatte berätta lite om den här hetingen, som nu bytt namn till ”getingen”…

Brorsan: Värst vad ni verkar ha hunnit prata mycket.

Jag: Ja, jo, det tog ju en stund att åka upp på akuten…

Brorsan: Jag trodde du åkte med för att ta hand om pappa, inte för att sitta och flirta med ambulansföraren…

Jag: Flirta och flirta, man måste ju få prata och han var ju ruggigt trevlig dessutom…

Det blev en lång natt och ibland tog jag en liten lov i sjukhuskorridorerna för att se om jag skulle få syn på ”min lilla geting” igen. Det fick jag dock inte. Akademiska sjukhuset var helt getingfritt i natt tyvärr…! 😉

Så nu återstår bara att ta lite turer med ambulansen lite oftare. När jag tänker efter… undrar om jag inte har ett släng av akut sjukdom i alla fall… Blindtarmen, kanske? Eller ett möjligt brutet ben? Det borde man ju behöva åka ambulans för?

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Geting körde ambulansen

    • Ja, det var tur att det inte var jag som var krasslig! Men jag hade precis gått och lagt mig när jag insåg att vi måste åka in, så jag slängde på mig ett par mjukisar och första bästa tröja. Ingen BH, inget smink, ingen toppfaktor alls, med andra ord, så helt på topp var jag ju inte för att träffa en geting sådär mitt i natten! 😉

    • Det gick bra! Han har väldigt ont i ryggen fortfarande, men är proppad med lite mediciner och försöker kurera sig nu! 🙂

  1. Ooops!
    Så kan det gå, men du, det hänger så mycket folk på akutmottagningarna, så du kan nog sitta i väntrummet och blogga i fortsättningen utan att någon anar nåt????
    Mabou kan väl leka i barnens väntrum, tror det kan funka ett par veckor innan ni börjar bli uppmärksammade och utkörda 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.