Trött, sjuk och gnällig

Några av alla de kakor Mabou hade lyckats sälja

Jag har legat nedbäddad i en och en halv dag. Febrig och krasslig som bara den och med en hosta som borde skaka de flesta väggar runt om i Uppsala. Nej, det är inte najs någonstans. Idag har jag ändå lyckats jobba hela dagen och till och med jobba över i flera timmar, fast hemifrån. Då vet man att man är på bättringsvägen. Inte nog med det, jag lyckades hjälpa sonen dela ut en massa kakor till folk som hade beställt dem (de har sålt kakor till klasskassan). Jag ska erkänna att även om jag är stolt över att sonen sålde så pass bra, så är det ingen höjdare att dela ut kakor för glatta livet, men vad gör man inte för sina barn?

Vi fick i alla fall hjälp med utdelningen av min bror, vilket underlättade en hel del!! Jag minns när Jai och Binta gick på konståkning och man skulle försöka kränga de där förbaskade Bingolotterna every now and then… Samtidigt ska jag inte sticka under stolen med att jag tycker det är bra när barnen får lära sig att tjäna ihop pengar ”själva”. Eller i alla fall med lite assistans. Ska jag vara helt uppriktig så var det nog inte att dela ut kakorna i sig som var problemet. Problemet var egentligen att kakorna kom till klassen när Mabou var bortrest i Gambia och sedan blev det ju påsklov direkt när han kom hem och sedan var vi bortresta i Stockholm och i helgen som gick var Mabou också i Stockholm med Binta. Dessutom har min cykel punka, så problemet var varken kakor eller utdelningen av dem, problemet var helt enkelt att de kom i ett dåligt läge för oss. Vi kunde hämta kakorna så sent och även sedan vi hämtat dem, så har vi haft fullt upp. I morgon ska Mabou till Stockholm igen, så det här blev lite av enda chansen för oss och det var kanske inte helt optimala dagar med mig i feber och punka på cykeln.

Nu när jag har gnällt färdigt så kan jag i alla fall tala om att det var riktigt goda kakor i alla fall!

För övrigt har jag en massa åsikter jag vill blogga om som är aktuella just nu. Det är Breivik, tårtskandalen och kritik mot Carola´s adoption jag skulle vilja skriva om. Så håll tummarna för att jag får en lugn helg utan sjukdomar, så ska vi se vad jag hinner med…

En fin Fredag och en toppen helg önskar jag i alla fall att vi alla får!

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”Trött, sjuk och gnällig

  • Tack Jerry och detsamma till dig! 🙂 Börjar piggna på mig något nu, så vi får hoppas det fortsätter åt rätt håll, så ska det nog gå bra! 🙂

  • Ja, det var riktigt gott! Ja, jag har också skrivit om kampanjen, men inte lagt upp det ännu… Det kommer! Jättebra grej!

 1. Kakor!!! Varför har Mabou inget sagt? Jag kunde ha köpt hela lagret nu när jag har inkomst varje månad (ett tag till i alla fall).

  Hur som helst, krya på dig!!!
  Kram!

  • Ja, vad konstigt att jag inte har tänkt på det! han skulle förstås ha gått till dig och sålt. Jaja, jag kan ju inte ha huvudet med mig jämnt…! 😉

 2. Hej! Kul att kika in här.Du kan det här ser jag. Är själv en nybörjar morsa till att blogga, men its never to late, eller kanske? Hälsningar från ett vintrigt Norrbotten…www.esterii.blogg.se

 3. Lite sent men, krya på sig fröken. Hoppas du känner dig mer eller mindre återstålld nu.

  Något skärp har landat i min hals verkar det som, satsar på att det är allergi 🙂

  Ha en riktigt skön söndag.

  Kramar Carina

  • Tack! Är tyvärr fortfarande rätt krasslig, men jag hoppas det är på bättringsvägen i alla fall. Hoppas du blir bättre också! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.