Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Foto: © UNICEF/Asselin
Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj
Det här är en kampanj man inte har någon anledning i världen att inte posta! 🙂
För varenda unge

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

En reaktion på “Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

  1. Pingback: Den här bloggposten vaccinerar 95 barn | Carina´s Tankar – Tankeboken

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

  1. […] Flera har skrivit liknande inlägg men jag såg det hos Fatou […]