Så länge sedan att jag inte kan minnas när det skedde sist…

Jag vet inte när jag var på klubb i Sverige senast. Faktum är att det är så länge sedan att jag inte minns när det var. Jag vet att jag 2006 var på väg att gå på klubb, men ångrade mig i sista minuten och bokstavligen vände i dörren.

Jag vet att jag redan då konstaterade att jag inte varit på klubb på många år… Hur det ska gå, har jag ingen aning om och jag är inte ens säker på att jag kommer tycka det är så roligt, eftersom jag inte är någon klubbmänniska. Men jag hoppas Blackout gör bra ifrån sig på scenen i alla fall! 😉 Mer än så begär jag faktiskt inte.

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Så länge sedan att jag inte kan minnas när det skedde sist…

  1. Hoppas ni hade riktigt skoj och att det gick bättre än bra för tjejerna på scenen.

    Hoppas också att du inte är alltför trött i dag, dans och sena kvällar kan göra slut på vem som helst.

    • Ja, de var verkligen jätteduktiga!! De har sån energi i sina uppträdanden att man dras med direkt! Jo, jag var trött, men inte så farligt som jag trott, men så hade jag sovit middag också. Hahahaha…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.