Min mamma dansar INTE bättre än mig

I går kväll var jag alltså ute på nattklubb A Yah All so Nice med min mamma, Vendela´s mamma och med Blackout DanceCrew + 3 av Binta´s elever från Rebound för första gången på många år här i Sverige. Ja, vi gick ju delvis för att kolla Blackout´s uppträdande, men även för att passa på att roa oss en del själva. Vi hade verkligen en jättetrevlig helkväll som jag gärna gör om.

Lite försnack och dryck innan det blev dags att dra igång kvällen…

Blackout hann med en liten skål innan det var dags att röra sig mot dansgolvet…

Lilla Mamma

Anne, Mamma och jag på dansgolvet med alla dansproffs.

Vi höll faktiskt igång på dansgolvet i princip hela kvällen. Varmt var det, trångt och mycket folk, men väldigt roligt! Binta får ett stort minus av mig för att hon hävdar att min mamma är mycket bättre än mig på att dansa. Det var kvällens stora minus, annars hade vi jättekul!

Anja och Melina från Rebound hjälptes åt med uppvärmningen innan dansshowen!

Sedan var showen igång:

Som vanligt körde Blackout en riktigt HET show och då menar jag inte bara elden på scenen! Vissa stunder fick jag känslan av att taket riktigt lyfte!!

Efter att ha sett showen klart och avrundat kvällen något så var det dags att gå hem. Nöjda och glada traskade mamma och jag hem i natten och kunde konstatera att vi var väldigt nöjda med kvällen men också väldigt trötta. Jag undrar om jag inte fick lite ”blodad tand” ändå? Förhoppningsvis lär det inte ta ca: 10 år innan jag går på reggaeklubb igen.

(Klicka för förstoring)

Idag har tjejerna åkt iväg på kryssning med One Love Cruise där Blackout kommer att hålla både workshop och hålla show och jag hoppas de får riktigt roligt, men själv har jag nog festat klart för den här helgen i alla fall…! 😉

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Min mamma dansar INTE bättre än mig

  1. Vad snygg du var Fatou!
    Nästa gång ni tanter går ut o shakar så kan ni väl säga till mig! 🙂 Skulle vara kul att se Binta o gänget uppträda också 🙂

  2. Ni såg verkligen ut att ha roligt och ja, säg till mig också nästa gång ni tanter går ut så kanske jag också för skaka rumpa lite, många år sedan sist 🙂

    • Ja, vi hade verkligen jätteroligt! Klart vi ska gå ut tillsammans nån gång! Vi får planera upp något! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.