Ibland är jag en helt omöjlig mamma…

Mabou (10): Mamma! Pappa gillar Manchester, vad gillar du?

Jag: Bomull. Manchester är så strävt.

Mabou: Men VAAAAA? Vad SNACKAR du om?? Jag menar ju om du gillar Manchester eller Barcelona?

Behöver jag säga att varken sport eller fotboll är mitt huvudintresse? 😉

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Ibland är jag en helt omöjlig mamma…

  1. Hahaha! Bomull….*skrattar så att tårarna rinner*

    Det är dags att du pluggar på lite om Barca, Milan, Chelsea och några andra lag! Jag tvingades att vara en fotbollsmorsa under ett antal år, det är inget jag saknar direkt. Jag har aldrig fattat tjusningen med fotboll. 🙁 Det är bara ett slöseri med tid, 2 x 45 minuter en kylig höstmorgon när man kan ligga kvar i sängen. Till min lycka var det bara ett av tre barn som ägnade sig åt den här sporten. Puh!

    Trevlig helg!

  2. hej..detta har inte med inlagget att gora, men jag laste ett annat inlagg du skrev att du fick dina 3 barn nar du var valdigt ung..jag undrar hur det var att ha 3 barn och vara ung??fick du mycket hjalp av nagon tex din mamma??eller tog du hand om barnen mest sjalv..jag har bara 2 smabarn i nastan samma alder, men jag tycker det kan vara jobbigt ibland med tex sovrutiner och bara att man ska ta dom ut samtidigt till lekplatsen..och att jag sover 4 timmar varje natt for 1 aringen vaknar ofta och vill bli ammad.hur var det for dig???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.