Dagens VIKTIGA tips!!

Oj! HELT OTROLIGT!! Tack vare DET HÄR inlägget fann jag dolda meddelanden sedan över ett ÅR tillbaka på Facebook!! En del mindre viktiga men en hel del viktiga också!! Läs inlägget och klicka sedan på länken längst ner, så kommer du också hitta hemliga meddelanden som du borde ha fått för länge sen!

Faktum är att jag hittade både inbjudningar jag gärna hade gått på, födelsedagshälsningar sedan min födelsedag i DECEMBER och även ett dödsfall jag inte kände till!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.