Dagens VIKTIGA tips!!

Oj! HELT OTROLIGT!! Tack vare DET HÄR inlägget fann jag dolda meddelanden sedan över ett ÅR tillbaka på Facebook!! En del mindre viktiga men en hel del viktiga också!! Läs inlägget och klicka sedan på länken längst ner, så kommer du också hitta hemliga meddelanden som du borde ha fått för länge sen!

Faktum är att jag hittade både inbjudningar jag gärna hade gått på, födelsedagshälsningar sedan min födelsedag i DECEMBER och även ett dödsfall jag inte kände till!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

No Trackbacks.